oliivi.fi

tuotteetyhteystiedotmyyjät

 

Päivänsäde herkkuoliivi
Jolca pöytäoliivit
Torrefactokahvi
Gallo pastat

myyntipaikat

reseptit

Kurpitsanyytit Jolca sinihomejuusto-oliivitäytteellä

Aineosat: 8 pientä kesäkurpitsaa, 1 sipuli, 100 g patonkia, 3 kanamunaa, 1 purkki murskattuja Jolca sinihomejuusto-oliiveja, 100 g juustoraastetta, 1 ruokalusikallinen persiljaa, 4 ruokalusikallista oliiviöljyä, 2,5 dl valkokastiketta, suolaa ja pippuria.

Puhdista kesäkurpitsat, leikkaa tyvet irti ja karhenna kuoret. Leikkaa kurpitsat puolikkaiksi ja keitä niitä noin 5 minuuttia. Valuta ja kuivaa keitetyt kurpitsat.
Ota ulos osa kurpitsalihasta ja paloittele se. Kuumenna öljy pannulla ja paista pilkottu sipuli keltaiseksi. Lisää sipulipaistokseen kurpitsan palat ja anna paistua vielä 5 minuuttia. Lisää patongin palat, Jolca sinihomejuusto-oliivimurska, vatkattu muna, puolet juustoraasteesta ja persilja. Sen jälkeen lisää valkokastike, suola ja pippuri.
Täytä kurpitsanyytit täällä seoksella. Ripottele loppuosa juustoraasteesta nyyttien päälle. Paista uunissa 15 minuuttia 180 asteen lämmössä. Tarjoile uunikuumina.

Vasikkaa punaviinikastikkeessa Jolca paahtopaprikaoliiveilla hyöstettynä

Aineosat: 750 g vasikanlihaa pieninä suikaleina, 1 pieni sipuli, 1 vihreä paprika paloiteltuna, 1 kauhallinen jauhoja, 1/2 litraa vettä, 200 ml punaviiniä, 1 purkki Jolca paahtopaprikaoliiveja, 1dl oliiviöljyä, suola

Kuumenna öljy paistinpannulla ja rukista lihasuikaleet kevyesti. Poista lihat pannulta ja asettele ne savipataan.
Rukista paloiteltu sipuli ja paprika samassa paistoöljyssä. Kun ne saavuttavat kullanruskean värin, sekoita joukkoon jauhot. Siirrä kastike lihapataan. Lisää vesi ja viini. Suola kevyesti ja keitä matalalla lämmöllä yksi tunti. Lisää Jolca paahtopaprikaoliivit ja ketä vielä puoli tuntia.
Tarjoile suoraan savipadasta.

                                  Linkki espanjalaisiin resepteihin

 

 
 

 

 

© 2015 Valotaina Oy, All rights reserved.