Päivänsäde herkkuoliivi
Jolca pöytäoliivit
Torrefactokahvi
Gallo pastat

myyntipaikat

reseptit

 

Verkkokauppatilaukset 24 t /vrk

OQUENDO MEZCLA, Café de Torrefacto -KAHVIOquedo Mezcla 250g venttiilipussi


HYVIN HIENOKSI JAUHETTU KAHVI,
ESPANJALAINEN TUMMA PAAHTO

Torrefacto eli sokerihuurrettuna ylitummaksi paahdettu kahvi on perinteinen espanjalainen kahvilaatu. Sokerihuurroksen tehtävänä on suojata papua palamasta karrelle ylipitkän paahdon aikana. Papu onkin paahdon jälkeen pinnastaan yhtä musta kuin piki, mutta sisus on mehevä. Sokeri ei käytännössä makeuta kahvia lainkaan, koska se jää kahvimassaan.

Koska Robusta -kahvipavuista tehty torrefacto on erittäin voimakasaromista, se jauhetaan ja sekoitetaan yhdessä normaalisti paahdetun Arabica -kahvin kanssa. Silloin syntyy niin sanottu mezcla -kahvi.

Nautitaan mustana sellaisenaan tai café con leche kuuman maidon kera.

  Kahvin tiedetään sisältävän antioksidantteja. Espressokeittimellä valmistetussa kahvissa on enemmän antioksidantteja kuin suodatinkeittimellä tai presso- tai mutteripannulla valmistetussa kahvissa. Lisäksi havaittiin, että torrefacto-paahdetusta kahvista saadaan enemmän antioksidantteja kuin tavallisista kahveista.
TeknoFys    11.7.2007 18:25 Lähde Correlation of Selected Constituents with the Total Antioxidant Capacity of Coffee Beverages: Influence of the Brewing Procedure. López-Galilea et al. J. Agric. Food Chem., web July 4, 2007. American Chemical Society.

Valmistaja Espanjassa on Fast Eurocafé S.A.


aineosat: hyvin hienoksi jauhettu kahvi (70% arabica, 30% robusta) josta 30% on sokeripaahdettua aromi: suklaamainen, pähkinäinen maku: täyteläinen, hienohappoinen vivahde, kevyt paahdetun leivän jälkimaku valmistus: suodatinlaitteella, pressopannulla tai espressokoneella pakkaus: 250g venttiilipussi

Voit tilata verkkokaupastamme 12 pussin laatikkoja Verkkokauppa

 
 

 

 
 

 

 

© 2018 Valotaina Oy, All rights reserved.